De toneeldekking

De toneeldekking

Houd je baby warm met onze katoenen dekentjes!

Met zijn omkeerbare formaat van 100 cm x 150 cm is de gepersonaliseerde mijlpaaldeken voor meisjes en jongens verandert in een speelkleed, evoluerende deken of fotomat, waardoor je kleintje talloze mogelijkheden heeft! Buitengewone zachtheid en kwaliteit!

De CalinCaline opstapdeken bestaat uit een voorkant van premium zacht aanvoelend polyester, gevoerd met een laag watten om bij alle gelegenheden comfortabel te zijn en onze premium 380gr/m² minky aan de achterkant maakt deze deken essentieel voor baby's en ouders .

Hoe personaliseer je deze podiumhoes?

Niets is eenvoudiger met onze geïntegreerde configurator, het enige wat u hoeft te doen is de kleur voor de minky stof aan de achterkant kiezen uit onze vele keuzes, uw favoriete lettertype en kleur kiezen om de voornaam in opstrijkvinyl toe te voegen, het enige wat u hoeft te doen is voeg de voornaam van uw peuter toe en voila!

Waarom een ​​babystapdeken gebruiken?

  1. Maak herinneringen : met de mijlpalendeken kunt u unieke foto's maken van uw kleintje in elke belangrijke fase van hun groei, waardoor u onvergetelijke herinneringen krijgt.
  2. Een origineel geboortecadeau : een gepersonaliseerde babymijlpaaldeken aanbieden aan toekomstige ouders of vrienden met een pasgeboren baby is tegelijkertijd een origineel en nuttig cadeau-idee. Zo kunnen ze hun eigen herinneringen aan deze bijzondere gebeurtenis creëren.
  3. Facilité d'utilization : Plaats uw kleintje eenvoudig op de mijlpaaldeken, gebruik de meegeleverde accessoires die de leeftijd of bereikte mijlpaal aangeven en maak de foto om dit moment te vereeuwigen. Het gepersonaliseerde stapdeken is wasbaar in de machine, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is.
  4. Een veelzijdig accessoire : naast het gebruik voor fotoshoots kan het stapdeken ook dienen als klassiek dekentje voor de baby, als speelkleed of zelfs als wanddecoratie in zijn kamer.

Afmetingen en details

  • Deken van 100 x 150 cm
  • Inclusief hart-/ster- en fuchsiakleurige rechthoekige accessoires
  • Personalisatie van de naam van de baby in opstrijkvinyl
  • Gevoerd met een laag watten voor optimaal comfort.

> Koop nu

Terug naar blog

Laat een reactie achter

Veuillez nota que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.