Personaliseer je MAM-fopspeen met een voornaam

Personaliseer je MAM-fopspeen met een voornaam

Ontdek ons ​​assortiment MAM Pure fopspenen voor baby's, te personaliseren met de voornaam van je kleintje.

Gemakkelijk geaccepteerd door baby's, voor een vertrouwd en comfortabel gevoel.
Onze pure MAM fopspenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren dus doe er je voordeel mee!

MAM's eerste klimaatneutrale fopspeen - Het schild en de knop zijn gemaakt van veilige en duurzame biobased materialen. Het zuignapgedeelte is gemaakt van MAM SkinSoft-silicone, dat instinctief wordt geaccepteerd door baby's.


Tandvriendelijk ontwerp - MAM-fopspenen zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen. Dankzij de smalle, symmetrische speenhals zijn deze siliconen spenen zeer tandvriendelijk.


Huidvriendelijke vorm - De gebogen vorm biedt maximaal comfort en dankzij de grote ventilatiegaten en noppen aan de binnenkant is de MAM Original Pure siliconen speen extra zacht voor de gevoelige babyhuid.


Handig fopspeenknopje - Baby's kunnen met de knop de fopspeen snel en gemakkelijk vastpakken. Aan de knoop kan ook een speenkoord worden bevestigd.


Met dummydoos – In de sterilisatie- en transportbox kunnen de spenen eenvoudig en snel in de magnetron worden gesteriliseerd zonder extra apparatuur, wat 77% CO₂, energie en water bespaart.
openingen en zijn unieke MAM-gaten aan de binnenkant. 


De fopspenen worden geleverd in een praktische transport- en sterilisatiedoos die een snelle en gemakkelijke magnetronsterilisatie in 3 minuten mogelijk maakt.

Koop de jouwe hier in onze winkel:

https://www.calincaline.be/collections/sucettes-mam

Terug naar blog