Aanbieding -10% in september

Aanbieding -10% in september

Nieuw binnen september 2022

Bekijk de items die onlangs in onze winkel zijn toegevoegd en geniet van 10% korting op je eerste bestelling met de code TY2022.

Heb jij onze actiecode al gebruikt?

Geen paniek want tot en met 30 september 2022 bieden we je weer 10% korting op je volgende bestelling met de code XynOmPR!
Promotiecode in te voeren bij het afrekenen

De nieuwigheden:

- Gepersonaliseerde babyrugzakken

- Nieuwe dekens voor babyjongens

- Nieuwe dekens voor babymeisjes

Of het nu voor de eerste dagen in de crèche is of voor het begin van het schooljaar, onze gepersonaliseerde babytassen zijn het ideale geschenk voor uw kind of om als geboortegeschenk te geven.

U kunt de katoenen stoffen kiezen die u wilt gebruiken, de kleuren van de minky-stoffen, het soort borduurwerk en de kleur van de voornaam van uw peuter om aan het item toe te voegen. 

Ontdek ze snel hier !

Ben je op zoek naar een origineel cadeau-idee voor een newborn?

Is er een nieuwkomer in je entourage? Wil je hem een ​​origineel cadeau geven dat niet alledaags is en dat je naar wens kunt personaliseren? Wees gerust, want onze creaties bij CalinCaline zullen zowel deze kleine als zijn ouders in vervoering brengen.

Inderdaad, de nieuwe CalinCaline-artikelen, van hoge kwaliteit omdat ze zijn gemaakt van Oeko-Tex-gecertificeerde stoffen, en aanpasbaar met de naam van de baby of uw eigen keuze aan stoffen, zullen voor verrassing en verliefdheid zorgen.

Wacht dus niet langer en geef baby een uniek en origineel cadeau!

 

Goed winkelen !

Onze actiecodes kunnen niet worden gecombineerd.

Terug naar blog

Laat een reactie achter

Veuillez nota que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.