Collectie: Knuffeltjes voor haar

Collectie: Knuffeltjes voor haar

Ontdek onze gloednieuwe collectie gepersonaliseerde dekbedden voor baby's. 

Een essentieel onderdeel van het geboortepakket, het knuffeltje begeleidt baby's vanaf hun eerste levensdagen.

Onder zijn uitstraling van schattig klein karakter zal het babydekbed een essentiële rol spelen in de emotionele ontwikkeling van uw kind. Met de vertrouwde geuren van thuis, mama en papa, heeft de knuffel een zeer sterke symbolische waarde die je baby zal geruststellen, waardoor hij de buitenwereld kan ontmoeten.

Geef je kleine schat een knuffel gepersonaliseerd met zijn voornaam. We borduren in onze ateliers in België voor het meest zorgvuldige maatwerk zodat de baby rustig kan inslapen. Dankzij de geborduurde voornaam vindt het dekbed altijd zijn baasje!

Ben je op zoek naar een origineel knuffeltje voor baby?

Een heel origineel, praktisch en lief geboortegeschenk, dat alle jeugdherinneringen van uw kind zal oproepen als hij ouder is, dat is wat wij u bieden bij CalinCaline!

Je kan de knuffel voor je baby inderdaad personaliseren door verschillende elementen te kiezen, zodat hij perfect is voor je peuter en voor jou!

  • Kies de bedrukte stof voor het thema van je dekbed
  • Kies de kleur van fleece of minky stof voor de zachtheid van het dekbed
  • Het kiezen van het lettertype voor de naam van de baby
  • Keuze uit wel of geen handgeschreven hoofdletter voor de voornaam van het kind
  • Keuze van de kleur van het borduurwerk van de naam van de baby op het dekbed
  • Voeg de naam van je baby toe om de installatie te voltooien

Van het gepersonaliseerde dekbed tot het badstof slabbetje Disney-thema door onze babydekens te bladeren, uniek of gepersonaliseerd, zonder onze sets voor baby's en onze nieuwe items te vergeten, je vindt wat je zoekt bij CalinCaline.

Maak een account aan personaliseer met een paar klikken eenvoudig uw artikelen, plaats uw bestelling en voer uw betaling veilig uit.

Goed winkelen !