Collectie: CalinCaline fopspeenclip

Collectie: CalinCaline fopspeenclip

Ontdek onze unieke en handgemaakte speenclips!

De fopspeenclip is erg handig in het dagelijks leven en helpt de zintuigen van de baby te prikkelen door aanraking. Hij kan het zonder enig gevaar naar zijn mond brengen. Bovendien passen onze fopspeenclips zich aan alle merken fopspenen aan, inclusief moeder fopspeen zelfs zonder ring dankzij de mam-adapters (optioneel op de fopspeenclips). Een must-have voor de babyuitzet die je tegen zeer lage prijzen vindt in het CalinCaline-assortiment!

Waarom een ​​speenkoord kopen?

Een speenkoord is een onmisbaar accessoire voor de fopspeen van je baby. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een speenkoord van Calincaline wilt kopen.

  • Om de fopspeen altijd bij de hand te kunnen houden voor je baby.
  • Om te voorkomen dat het op de grond valt en bacteriën opneemt.
  • Om de zintuigen van de baby te helpen ontwaken door aanraking.
  • De fopspeenclip is ook een praktisch en ideaal geboortecadeau.
  • Om een ​​te voltooien disney collectie verkrijgbaar in onze winkel ;-)

Op zoek naar een origineel idee voor een babycadeau?

Is er een nieuwkomer in je entourage? Wil je hem een ​​origineel cadeau geven dat niet alledaags is? Wees gerust want onze creaties bij CalinCaline zal zowel dit kleine bundeltje vreugde als zijn ouders in verrukking brengen.

Inderdaad, de ongepubliceerde CalinCaline-artikelen, van kwaliteit omdat ze zijn samengesteld uit Oeko-Tex gecertificeerde stoffen, en aanpasbare met de naam van de baby of je eigen stofkeuze, zorgt voor een verrassing en een gegarandeerde verliefdheid.

Goed winkelen !