Verzenden en retourneren

Verzenden, bezorgen en retourneren

Pakketten worden meestal binnen verzonden 5 werkdagen (samenstelling van uw custom order) na ontvangst van betaling. Ze worden verzonden via Mondial Relay ou Post met een trackingnummer en geleverd met of zonder handtekening (naar keuze).

Levering is gratis vanaf 75€ aan aankopen op onze winkel, selecteert u de levering in een afhaalpunt van Mondial Relay bij het plaatsen van uw bestelling om er automatisch van te profiteren.

Levertijd

  • Productietijd 3 - 5 werkdagen (behalve speciale vermelding in de winkel)
  • Levering 3 - 6 werkdagen 
  • Standaard: € 4,50 - Gratis vanaf € 75,00 (bij een Mondial Relay afhaalpunt)
  • Zendingen vanuit België, leveringen in heel Europa
  • Als je bestelling niet binnen de geschatte levertijd wordt geleverd, neem dan contact op met onze klantenservice: hello@calincaline.be

Uw bestelling volgen

U ontvangt een e-mail met een trackingnummer ter bevestiging dat uw bestelling is verzonden, u kunt uw bestelling volgen via deze link: https://www.calincaline.be/apps/17track

Houd er rekening mee dat het kan een paar dagen duren voordat de trackinginformatie is bijgewerkt.

Verzendkosten zijn inclusief voorbereidings- en verpakkingskosten en verzendkosten. De voorbereidingskosten zijn vast, terwijl de transportkosten variëren in functie van het totale gewicht van het pakket.
We adviseren om al uw artikelen in één bestelling te combineren. We kunnen twee afzonderlijk geplaatste bestellingen niet combineren en er zijn verzendkosten van toepassing op elk van hen. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt speciale aandacht besteed aan breekbare artikelen.


De afmetingen van de dozen zijn passend en uw artikelen zijn goed beschermd om de goede staat van uw bestelling te garanderen.

Promoties en speciale aanbiedingen

Onze actiecodes zijn geldig op ons gehele assortiment behalve op artikelen die zijn in promotie. Promotiecodes kunnen niet worden gecombineerd, tenzij anders aangegeven bij het gebruik ervan.


Retouren en klanttevredenheid

  • Als een artikel beschadigd/defect is aangekomen en niet geschikt voor u is, kunt u ons schrijven op hello@calincaline.be zodat we een snelle en geruststellende oplossing kunnen vinden.
  • Na verificatie door onze klantenservice zullen we je bestelling terugbetalen of vervangen en je laten weten of je het artikel moet retourneren of niet.

Mondial Relay verzendkosten (relaispunten) aangeboden in Europa vanaf € 75,00 aan aankopen

Bedankt voor het vertrouwen en tot snel!

CalinCaline.be