Verzenden en retourneren

Verzenden, bezorgen en retourneren

Pakketten worden over het algemeen binnen verzonden 5-10 werkdagen (samenstelling van uw bestelling op maat) na ontvangst van betaling, afhankelijk van de werklast.

De tijd vóór steun van uw bestelling staat aangegeven op onze Homepage evenals in uw winkelmandje wanneer u een bestelling plaatst.

Pakketten worden verzonden via Mondial Relay, DPD ou Post met trackingnummer en geleverd met of zonder handtekening (afhankelijk van de vervoerder).

Bezorgopties

 • Bpost Thuis : levering bij u thuis
 • DPD Thuis : levering bij u thuis
 • DPD Pakketshop : bezorging van uw pakket bij een DPD-afhaalpunt, raadpleeg de DPD-punten hier
 • Mondial Relais Thuis : levering bij u thuis
 • Mondial Relais Pakketwinkel : bezorging van uw pakket bij een Mondial Relay afhaalpunt of een locker, raadpleeg de afhaalpunten hier

De afmetingen van de dozen zijn passend en uw artikelen zijn goed beschermd om de goede staat van uw bestelling te garanderen.

Levering is gratis vanaf 75€ aan aankopen op onze winkel, selecteert u de levering in een afhaalpunt van Mondial Relay bij het plaatsen van uw bestelling om er automatisch van te profiteren.

Levertijd

 • Productietijd 5 - 10 werkdagen* (tenzij speciale kennisgeving in de winkel)
 • Levering 3 - 6 werkdagen* 
 • Standaard: ongeveer € 5 - Gratis vanaf € 75,00 (bij Mondial Relay-estafettepunt)
 • Zendingen vanuit België, leveringen in heel Europa
 • Als je bestelling niet binnen de geschatte levertijd wordt geleverd, neem dan contact op met onze klantenservice: hello@calincaline.be

*exclusief weekends en feestdagen

Uw bestelling volgen

U ontvangt een e-mail met een trackingnummer ter bevestiging dat uw bestelling is verzonden, u kunt uw bestelling volgen via deze link: https://www.calincaline.be/pages/suivre-ma-commande

Houd er rekening mee dat het kan een paar dagen duren voordat de trackinginformatie is bijgewerkt.

Verzendkosten zijn inclusief voorbereidings- en verpakkingskosten en verzendkosten. De voorbereidingskosten zijn vast, terwijl de transportkosten variëren in functie van het totale gewicht van het pakket.
We adviseren om al uw artikelen in één bestelling te combineren. We kunnen twee afzonderlijk geplaatste bestellingen niet combineren en er zijn verzendkosten van toepassing op elk van hen. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt speciale aandacht besteed aan breekbare artikelen.

 

Promoties en speciale aanbiedingen

Onze actiecodes zijn geldig op ons gehele assortiment behalve op artikelen die zijn in promotie. Promotiecodes kunnen niet worden gecombineerd, tenzij anders aangegeven bij het gebruik ervan.


Retouren en klanttevredenheid

 • Als een artikel beschadigd/defect is aangekomen en niet geschikt voor u is, kunt u ons schrijven op hello@calincaline.be zodat we een snelle en geruststellende oplossing kunnen vinden.
 • Na verificatie door onze klantenservice zullen we je bestelling terugbetalen of vervangen en je laten weten of je het artikel moet retourneren of niet.

Mondial Relay verzendkosten (relaispunten) aangeboden in Europa vanaf € 75,00 aan aankopen

Bedankt voor het vertrouwen en tot snel!

CalinCaline.be