Onze beschikbare stoffen

Ontdek onze beschikbare stoffen voor uw gepersonaliseerde babyartikelen.

Regelmatige vernieuwing van het assortiment.

Katoenen stof:

De bedrukte katoenen stoffen die op CalinCaline worden aangeboden, zijn gemaakt van katoen van superieure kwaliteit en kunnen worden gebruikt voor het maken van kleding, mooie kussens, beddengoed en zelfs gordijnen.

Katoen is de meest geproduceerde natuurlijke vezel en het meest gebruikte materiaal ter wereld voor het maken van verschillende kledingstukken.

Omdat het een hypoallergene, lichte, zachte en aangename vezel is, is katoen perfect geschikt voor onze handgemaakte babyartikelen!

Bekijk klassiek bedrukte katoenen stoffen

Voorbeelden van bedrukte katoenen stoffen

Microvezelstof:

Microfiber is een textielvezel van synthetische oorsprong (100% polyester). Het is een materiaal dat waterdoorlatend is en integendeel ondoordringbaar voor lucht. Het zorgt voor een snelle opname en droging.

Met een flexibel materiaal is microvezel geschikt voor het maken van kleding, waaronder lingerie, multifunctionele babyartikelen, diverse decoraties of onderhouds- en schoonmaakartikelen.

We gebruiken dit garen in babykleding omdat het zeer zachte en kwalitatieve stoffen oplevert!

Voorbeelden van onze microvezelstoffen

Minky-stof:

De 100% polyester Minky (Minkee) stof is een "pluche" stof met extra korte pool van extreme zachtheid. Ideaal voor babyspullen zoals dekens, dekbedden, truien, pyjama's etc...

Deze stof van microvezels geeft het effect van een zeer korte en ongelooflijk zachte vacht voor je baby.

Bekijk beschikbare minky stoffen

Voorbeelden van minky stoffen

Vachtstof:

Katoenfleece is de natuurlijke variant van fleece omdat het voor minimaal 80% uit katoen bestaat en daarom de ideale stof is voor de gevoelige huid van baby's en kinderen.

Fleecestof is een dikke stof met een textuur die doet denken aan haar. Het heeft eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van wol.

Dicht, warm en ongelooflijk zacht, het zorgt ervoor dat je er zo vaak mogelijk in wilt kruipen. Fleecestof is een van de meest gebruikte stoffen voor babycreaties.

Voorbeelden van fleece stoffen

Dubbele gaasstof:

Katoenen mousseline stof is een dubbellaagse stof. Dit dubbele katoenen gaas heeft een gekreukt uiterlijk wat een geweldig effect geeft en werd in het verleden vooral gebruikt voor het maken van slabbetjes en ecru stoffen.

Katoengaas is niet alleen geschikt voor het naaien van baby- en kinderspeelgoed, maar ook voor mode in het algemeen.

Voorbeelden van double gauze stoffen

 

Gelicentieerde katoenen stof:

Onze gelicentieerde themastoffen zijn 100% Oeko Tex-katoen voor een aangenaam en comfortabel gevoel. We hebben stoffen geselecteerd met Disney-figuren en populaire tekenfilms om uw knuffel, muts of elk ander item dat in onze winkel wordt aangeboden, in het gewenste thema te maken.

Onze creaties zijn geen gelicentieerde producten. Ze kunnen worden gemaakt en/of gepersonaliseerd met Disney of ander gelicentieerd materiaal. Ons bedrijf, CalinCaline, is niet gelieerd of geassocieerd met Disney. Doorverkoop aan een niet geautoriseerde derde partij.

Ontdek snel onze themastoffen.

Bekijk beschikbare bedrukte stoffen met een thema

Voorbeelden van thematisch bedrukte katoenen stoffen

Katoenen jerseystof:

Katoenjersey is een fijn breisel van wol dat, licht en flexibel, alleen op de plaats gestikt is. Jersey is een natuurlijk textiel, terwijl katoen een plantaardige textielvezel is die de zaden van de katoenplant omhult.

Jersey is het materiaal dat wordt gebruikt om T-shirts, leggings, jurken, sweatshirts, enz. te maken. Het is een gebreide stof die daarom bijzonder rekbaar is en perfect geschikt is voor onze gepersonaliseerde creaties voor baby's.

Voorbeelden van bedrukte katoenen jersey

Oeko-Tex gecertificeerde stoffen:

Het OEKO-TEX®-systeem helpt bij het snel identificeren en elimineren van potentiële bronnen van probleemstoffen in elke verwerkingsfase. Zodra een textielproduct een verdere bewerking ondergaat of een verandering in de chemische samenstelling optreedt, is een controle noodzakelijk.

Elke fabrikant moet zijn certificaat elk jaar vernieuwen. Door te kiezen voor Oeko-Tex beddengoed, kan je gerust zijn: de gecertificeerde stoffen respecteren je huid en je gezondheid.

Onze stoffen zijn dan ook perfect geschikt voor onze handgemaakte babyartikelen!